Berkelland Doet!

Berkelland doet!: de plek voor vrijwilligersmatches en burenhulp in Berkelland

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij u past? Wilt u iets doen voor een ander of heeft u iemand nodig die u kan helpen? Hier vindt u een ruim aanbod van lokaal vrijwilligerswerk en kleine buurvragen. Kijk en ontdek dat er altijd wel iets tussen zit dat u aanspreekt. Reageer of plaats zelf een oproep: zo doen we dat in Berkelland!

Heeft u als vereniging vragen over vrijwilligerswerk? U vindt tips en adviezen op de speciale pagina voor vrijwilligersorganisaties van het Platform Vrijwilligers Berkelland.

Melvin Penterman is 31 jaar, woont in Neede en is actief als vrijwilliger bij Humanitas thuisadministratie en sinds begin maart vrijwilliger bij ’t Haarhoes in Noordijk. Een plek waar hij in korte tijd al veel over zichzelf heeft geleerd.  Passend (vrijwilligers)werk vinden was voor Melvin lange tijd lastig.

Lees meer over Vrijwilliger in beeld – ’t Haarhoes in Noordijk

Ben Molenkamp is 25 jaar en kwam ruim een jaar geleden in contact met vrijwilligerswerk door de verhalen van scoutinggenoten, die al vrijwilliger waren.

Lees meer over Vrijwilliger voor Stichting Vlearmoesplein Neede – vrijwilliger in beeld

Ballonnen, slingers, Disney figuren: de jeugdraad van de Ruurlose gymnastiekvereniging is druk in de weer om de puntjes op de i te zetten voor het jaarlijkse gymkamp dat zij organiseren.

Lees meer over Vrijwilliger in beeld 2.0 Ruurlo

Er is veel te doen wanneer we aan komen op de Dorpsaccommodatie in Rietmolen (DAR), de voorbereidingen voor het maandelijkse ouderendiner zijn namelijk in volle gang. Vrijwilligers dekken de tafel, treffen voorbereidingen in de keuken en zorgen voor een gezellige tafelschikking.

Lees meer over Vrijwilliger in beeld DAR – Ludo Doove

De zon schijnt en er is volop bedrijvigheid wanneer we het terrein van het Openluchttheater in Eibergen oplopen. Enthousiaste vrijwilligers vertellen hoe ze bezig zijn de locatie verder uit te breiden met een artiestenlounge, en hoe ze er samen voor zorgen dat het theater er piekfijn uitziet en blijft zien.

Lees meer over Openluchttheater Eibergen – vrijwilliger in beeld!