Zoek en vind elkaar via Naobercontact

Voor een computerklus, hulp in de tuin, een Rummikubmaatje en meer!

Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daartussenin? In de buurt? Zoek en vind elkaar via Naobercontact!
 

Wat is Naobercontact?


Naobercontact is de online ontmoetingsplaats(link plaatsen) voor burenhulp in de gemeente Berkelland. Naobercontact is gratis en bedoeld voor inwoners die iets voor een ander willen betekenen of zelf op zoek zijn naar hulp. Maar ook als u het leuk vindt om eens met iemand koffie te drinken, een hobby te delen of naar een museum te gaan, kunt u bij Naobercontact terecht. In Berkelland hoef je niet naast elkaar te wonen om tóch een naober te zijn!

 

Waar vind ik Naobercontact?


Op de website www.voormekaar.net (onder Meedoen) vindt u allerlei verschillende oproepjes van inwoners. Ga eens kijken, er zit vast iets bij dat bij u past!

Wat dacht u bijvoorbeeld:

  • Van de vraag van een inwoner uit Ruurlo (85 jaar) die van Rummikub houdt en een maatje zoekt om dit spelletje te spelen?
  • Een oproep van een 33 jarige moeder uit Borculo die graag met iemand wil sporten?
  • Of de zoektocht voor een alleenstaande mevrouw uit Eibergen die heel graag haar voortuin opnieuw zou willen bestraten, maar dit zelf niet kan regelen? 

Zo zijn er nog meer kleine en grote vragen te vinden op Naobercontact. En natuurlijk is het mogelijk om zelf een oproep te doen of iets aan te bieden.  

Staat er een oproepje tussen waar u iets in kunt betekenen? Reageer dan direct. In overleg met elkaar maakt u vervolgens verdere afspraken. Tot ziens op Naobercontact!