Webinar: Blijf je club trouw!

Als de coronacrisis ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat Achterhoekers enorm loyaal zijn aan hun vereniging. In goede en in slechte tijden! Maar toch is trouw zijn aan de club niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, want steeds meer verenigingen zien het ledenaantal langzaam teruglopen. Uit de Achterhoekse Vereningsmonitor blijkt dat verenigingen ledenwerving en –behoud als grootste knelpunt zien en hier graag ondersteuning bij wensen. Achterhoek in Beweging organiseert daarom, in samenwerking met buursportcoaches van de Achterhoekse gemeenten, het gratis online webinar ‘Blijf je club trouw’.

Tijdens dit webinar krijg je tips, adviezen en inzichten om je leden - nu en in te toekomst - ook trouw te laten blijven aan de club. Samen met andere Achterhoekse clubs ga je in een interactieve online sessie aan de slag met ledenbinding en -behoud. De experts van Start2Create nemen je mee in een andere manier van denken. Via onverwachte wegen kom je tot inspiratie en nieuwe ideeën om leden te blijven binden en behouden. Na afloop kun je direct aan de slag en concrete stappen zetten. Tip: attendeer en enthousiasmeer vooral ook je mede (bestuurs)leden om deze sessie te volgen. Na afloop kunnen jullie dan samen aan de slag om werk te maken van ledenbinding binnen jullie vereniging.

Aanmelden: het webinar organiseren we op dinsdag 9 februari, woensdag 10 februari en donderdag 11 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Er zijn per avond maximaal 25 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via: www.achterhoekinbeweging.nl/nieuws/webinar of neem contact op met de Sport Federatie Berkelland info@sportfederatieberkelland.nl / 0545-47 67 27