Voor 60-plussers uit Berkelland die méér willen ontmoeten

Trefpoint

Trefpoint is dè ontmoetingsplek voor 60-plussers uit Berkelland die meer uit hun leven willen halen. Dit initiatief is gestart door verpleegkundige Loretta Zieverink. Het richt zich op mensen die een maatje zoeken omdat bijvoorbeeld de partner door ziekte niet meer kan wandelen. Ook Treffers die hun hobby graag willen delen met gelijkgestemden zijn bij Trefpoint op de juiste plek. De kracht van het idee is dat in feite de deelnemers zèlf het project draaiende houden.

Hoe werkt het?

Voor 5 euro per maand wordt u 'Treffer'. Iedere maand wordt u met 2 tot 3 andere deelnemers in een whatsapp-groepje geplaatst en kunt u met elkaar in contact komen. Dat kan door elkaar op te bellen en een praatje te maken. Wellicht blijft het bij een leuk gesprek, maar als het klikt kan het ook leiden tot samen koffiedrinken, een wandeling maken, fietsen of een andere activiteit. Klikt het met iemand? Dan kunt u gegevens uitwisselen en zo het contact verder uitbouwen. Ook mensen die geen gebruik maken van whatsapp kunnen meedoen. Maandelijks ontvangen zij een lijst met namen en nummers.

De maand erop wordt iedere Treffer gekoppeld aan 2 tot 3 nieuwe Treffers. Op deze manier wordt op een ongedwongen manier uw sociale netwerk vergroot en kunt u nieuwe vriendschappen sluiten.

Meer weten?

Ook deelnemen aan Trefpoint of eerst meer informatie? Neem contact op met Loretta Zieverink. Stuur een berichtje naar trefpoint@outlook.com, bel of app met 06-3800 1084.