Uit elkaar…. en de kinderen dan?

scheiden

Ouders en opvoeders met allerlei vragen over uit elkaar gaan kunnen elke woensdagavond naar de gratis inloop van het Scheidingsloket in Borculo. Medewerkers van het Scheidingsloket geven u graag informatie en advies.
 

Scheidingsloket voor informatie en advies:

Elke woensdag vrije inloop tussen 17.00-19.00 uur. Gemeentehuis in Borculo, Marktstraat 1. Vanwege de privacy praten we graag met u verder in een aparte ruimte

Het Scheidingsloket wordt bemand door een medewerker van Voormekaar samen met een deskundige, zoals een financieel expert, een kindbehartiger, een mediator, notaris of begeleider rouw- en verliesverwerking. Een actueel overzicht welke deskundige wanneer aanschuift, vindt u op www.preventieplatformjeugd.nl/scheiden. Op deze website vindt u ook tips en informatie over goed uit elkaar gaan.

Het Scheidingsloket is een initiatief van het Preventie Platform Jeugd.
Dit is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Preventie Platform Jeugd organiseert het hele jaar door allerlei gratis trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien. Kijk op www.preventieplatformjeugd.nl voor het actuele aanbod.