Online BINGO voor jonge mantelzorgers

Online BINGO voor jonge mantelzorgers!

Elke eerste woensdag van de maand van 18.30 tot 20.30 uur organiseert Voormekaar Berkelland een activiteit speciaal voor jonge mantelzorgers in Berkelland in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Op woensdag 3 februari wordt online BINGO gespeeld onder begeleiding van Ninke van de Jimmy’s. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen, waaronder een JBL headphone.

Heb je een zieke ouder, broer of zus? Maak je je veel zorgen, heb je extra taken in het huishouden of is er minder aandacht voor jou? Dan ben jij jonge mantelzorger en ben je van harte welkom om mee te spelen. Kent u een jongere die mantelzorger is? Hij/Zij is van harte uitgenodigd!

Ninke stelt zichzelf voor: Ik ben Ninke. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Ruurlo. Ik ben een jonge mantelzorger, omdat ik een gehandicapt broertje heb van nu 12 jaar. Ik wist tot een paar jaar geleden helemaal niet dat ik een jonge mantelzorger was, omdat het eigenlijk heel normaal voor mij was. Het hoorde er gewoon bij. Toen ik hoorde van het begrip jonge mantelzorgers, kon ik mij daar heel erg in vinden. Het lijkt mij, en de anderen die 3 februari aanwezig zullen zijn, heel leuk om er gewoon een gezellige avond van te maken en om lekker online met elkaar te kletsen.

De maandelijkse activiteit bieden we aan, omdat wij de inzet van deze groep jonge inwoners enorm waarderen en de activiteit voor hen een moment van ontspanning is. Jongeren kunnen zich per e-mail uiterlijk tot en met 1 februari aanmelden bij de medewerkers van Welzijn Voormekaar: welzijn@voormekaar.net.

Voor meer informatie kan het vermelde e-mailadres gebruikt worden of gebeld worden met Jeanine Ebbers: 06-28656927 of Wim Staargaard: 06-47160107.