Koffie, meepraten over prettig wonen en samen leven: kom naar het inloopmoment in Ruurlo

Koffie, meepraten over prettig wonen en samen leven: kom naar het inloopmoment in Ruurlo

Woont u in Ruurlo en heeft u ideeën en/of vragen over uw woonplaats, buurt, over prettig wonen en samen leven? Kom dan naar de wekelijkse inloop van contactpersoon Rob Dieperink en welzijnsmedewerker Gea Wijnbergen in de bibliotheek in Ruurlo. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden. De koffie staat klaar!

Rob Dieperink: “Ik ben de gebiedscontactpersoon van Ruurlo en het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen of initiatieven. Heeft u nieuwe ideeën die Ruurlo een nóg mooier dorp maken om in te wonen en zou u dit willen bespreken? Zoekt u mensen of organisaties om mee samen te werken aan uw plan? Bent u benieuwd naar wat er al speelt in uw eigen wijk of kern? Wees welkom en kom naar onze inloop.” Gea Wijnbergen: “Ik ben de welzijnswerker in Ruurlo. Wilt u praten over uw welzijn, wilt u weten over wat er voor u allemaal te doen is in Ruurlo? Wilt u wat meer weten over mantelzorg? Kom langs! Ook als u wilt deelnemen aan een activiteit of behoefte heeft aan meer sociale contacten, maar niet weet waar of hoe. Kortom, alles wat met uw welzijn, het wonen in het dorp of uw buurt te maken heeft, is bespreekbaar.”

Wanneer is de inloop?

Elke dinsdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in de bibliotheek van Ruurlo

_________________________________________

Welke vragen kunt u tijdens de inloop stellen?

U kunt allerlei vragen stellen over uw buurt, de plek waar u woont en u kunt uw ideeën voor een fijne leefomgeving delen. Bent u op zoek naar informatie over activiteiten, gaat uw vraag over welzijn, ontmoeten of gezondheid? Kom dan gerust naar onze inloop. Lukt het niet om naar de inloop te komen, maar heeft u wel een vraag? Bel ons dan.

  • Rob Dieperink: 06-86814945
  • Gea Wijnbergen: 06-17316168

_________________________________________