Koffie, meepraten over prettig wonen en samen leven: kom naar het inloopmoment in Neede

Kom naar de inloop in Neede

Met uw ideeën en/of vragen over uw dorp, buurt, welzijn of voor een kopje koffie 

Woont u in Neede en heeft u ideeën en/of vragen over uw dorp, buurt, over prettig wonen en samen leven? Kom dan naar de wekelijkse inloop van contactpersoon Anja van Maren en welzijnsmedewerker Wim Staargaard in de ‘Oale Smederieje’. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden. De koffie staat klaar!

Anja van Maren: “U kunt met allerlei ideeën of vragen bij ons terecht. Hebben wij het antwoord niet paraat, dan zoeken wij het voor u uit of verwijzen wij u naar de juiste collega of organisatie.” Wim Staargaard: ”Wij zijn er voor u en helpen u graag. Maar ook als u geen vraag heeft, bent u van harte welkom voor een kopje koffie.” 

Wanneer is de inloop?

Elke donderdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur in de ‘Oale Smederieje’ aan de Borculoseweg 4 in Neede. De woonconsulente van ProWonen is dan ook aanwezig

_________________________________________

Welke vragen kunt u tijdens de inloop stellen?

U kunt allerlei vragen stellen over uw buurt, de plek waar u woont en u kunt uw ideeën voor een fijne leefomgeving delen. Bent u op zoek naar informatie over activiteiten, gaat uw vraag over welzijn, ontmoeten of gezondheid? Kom dan gerust naar onze inloop. Lukt het niet om naar de inloop te komen, maar heeft u wel een vraag? Bel ons dan.

  • Anja van Maren: 06-1820 1101
  • Wim Staargaard: 06-4716 0107

_________________________________________