Jeugd aan Zet! - Kickboksen

Veel activiteiten voor jongeren tijdens de vakantie

In de voorjaarsvakantie van 20 t/m 28 februari worden er veel verschillende gratis sportactiviteiten voor jongeren aangeboden in Berkelland. De activiteiten worden georganiseerd door Gymnastiekvereniging Borchlo, RTC de Stofwolk, Jimmy’s Berkelland, Bewegen met Michelle en Sport Federatie Berkelland en zijn allemaal gericht op de jongeren van 12 t/m 17 jaar uit Berkelland.

De volgende activiteiten worden georganiseerd: bootcamp, levend doelen voetbaltoernooi, mountainbiken, kickboksen, lasergamen en freerunning. Alle materialen worden gratis verzorgd, als je bijvoorbeeld geen ATB hebt kun je die gratis lenen.

Zie voor alle tijden en locaties de flyer die vermeld staat op onze website www.sportfederatieberkelland.nl. Opgeven voor de activiteiten is verplicht. Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen, meld je dan snel aan door een appje te sturen naar 0545-476727 (Ja, je kunt hier echt heen appen). Vermeld hierin je naam, leeftijd, school en woonplaats.

Je kunt ook in de Berkelland-jongerenapp komen, dan ben je als eerste op de hoogte van de activiteiten die we organiseren.

Voor vragen of opgave kun je ook mailen naar john@sportfederatieberkelland.nl. Dit bericht is terug te lezen op www.sportfederatieberkelland.nl