Een kindje op komst? Tijd voor OuderTeam!

Zwanger

Ouder worden gaat niet alleen maar over de geboorte van je baby en zorgen dat het de kleine aan niets ontbreekt. Voor jou en je partner breekt ook een andere relatiefase aan. Bij jullie eerste kindje word je van partner ineens vader en moeder. En ook bij de volgende kindjes vinden er verschuivingen in jullie relatie plaats.

Tijd voor OuderTeam!

OuderTeam helpt jullie je goed voor te bereiden, om samen een sterke start te maken. En die voorbereiding begint dus al voor de geboorte van jullie kindje. Kort voor de 36 e week van de zwangerschap volgen jullie onder leiding van een OuderTeam-trainer 2 bijeenkomsten. Na de geboorte volgen er nog 2 bijeenkomsten, opnieuw onder leiding van de trainer. Door corona zijn alle bijeenkomsten nu online, het is dus extra eenvoudig om OuderTeam te volgen. Gewoon vanuit je eigen huis, samen op de bank.

Meedoen kan altijd

OuderTeam wordt doorlopend (gratis) aangeboden, jullie kunnen iedere maand starten. Aanmelden kan op ieder moment tijdens de zwangerschap, de eerste twee bijeenkomsten volgen jullie vóór de 36 e week In verband met de coronamaatregelen volgen jullie de bijeenkomsten nu volledig online. OuderTeam is een initiatief van het Preventie Platform Jeugd.. Ga naar www.preventieplatformjeugd.nl.