Activiteiten jeugd

Voor kinderen en jongeren is er in de gemeente Berkelland van alles te doen en te beleven. Of je nu sportief of creatief bent of het leuk vindt om anderen te ontmoeten: er is van alles mogelijk. Bekijk bij de hulpvragen wat de mogelijkheden zijn. TIP: kijk ook op Kwikstart voor overheidsinformatie voor jongeren van 16-27 jaar.

Het Sjors Sportief en Creatief overzicht van (bijna) alle activiteiten voor 0-4 jarigen en 4-12 jarigen in Berkelland vindt u op Berkellandactief.nl.

Jongeren tussen 12 en 28 jaar zijn met hun vragen en ideeën van harte welkom bij Jimmy’s Berkelland.

Wilt u advies over een passende sport voor uw kind? Neem dan contact op met de beweegmakelaar van de Sport Federatie Berkelland.

Kan uw kind door een beperking niet meedoen met deze activiteiten? Kijk bij Aangepast sporten voor mogelijkheden. Of neem contact op met Voormekaar. Zij denken met u mee.

Kwikstart

Website met landelijke én lokale overheidsinformatie voor jongeren over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp. Typ je woonplaats in voor lokale informatie.

Voormekaar

Voor informatie, advies en concrete hulp en ondersteuning bij opgroeien en opvoeden, ondersteuning en begeleiding thuis, werk en inkomen, sociale contacten en vrije tijd, vrijwilligerswerk, eenzaamheid en mantelzorg. Voormekaar is het sociale wijkteam en is er voor alle inwoners in de gemeente Berkelland.

E-mailadres
info@voormekaar.net

Telefoonnummer
0545 250 300

Jimmy's Berkelland

Jongerenorganisatie Jimmy’s is een initiatief vanuit het jongerenwerk in Berkelland. De locaties van Jimmy’s zijn toegankelijk voor alle jongeren binnen gemeente Berkelland in de leeftijd van 12 tot 27 jaar. Binnen onze locaties zijn jongerenwerkers en vrijwilligers actief.

Het is een plek waar jongeren samenkomen, waar contacten gelegd kunnen worden met leeftijdsgenoten of met gelijkgestemden. Een plek waar ieders talenten verder ontwikkeld kunnen worden en waar je terecht kunt voor ondersteuning en vragen over school, werk of thuis. Alle jongeren zijn welkom binnen onze locaties en binnen lopen kan zonder afspraak. Daarnaast organiseert het jongerenwerk regelmatig activiteiten samen met jongeren, zoals: een zomerkamp, dropping, crazy 88, filmavond en sportactiviteiten. 

Heb je zelf een leuk idee, een vraag of wil je een plek om anderen te ontmoeten? Voel je vrij om binnen te lopen.

Onze locaties en jongerenwerkers vind je in;

Neede aan de Bergstraat 10a

Openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op de donderdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Borculo aan de Voorstad 13a

Openingstijden zijn dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op de woensdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Eibergen aan de Kerkstraat 30

Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 20.00 uur.

Sport Federatie Berkelland

Sportactiviteiten en beweegprogramma's voor diverse doelgroepen. Hulp en advies bij het vinden van een passende beweegplek. Overkoepelend voor sportverenigingen in Berkelland. Hulp en advies voor sportverenigingen.

Bezoekadres
Bartelinksgang 17
7151 CV Eibergen

Telefoonnummer
0545 47 67 27

Sportverenigingen en sportclubs

Muziek- en toneelverenigingen

Activiteiten en ontmoeten jeugd

Sport Federatie Berkelland - beweegmakelaar

De beweegmakelaar van de Sport Federatie Berkelland helpt u graag bij het vinden van een passende beweegactiviteit, zelfstandig of bij een club. Een overzicht van alle verenigingen en clubs vindt u op de website van de Sport Federatie Berkelland.

Telefoonnummer
0545 47 67 27.

Sjors Sportief en Creatief- Activiteitenoverzicht

Via Sjors Sportief & Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden.

E-mailadres
info@sjorssportief.nl


Kijk op Kwikstart, de website met landelijke en lokale overheidsinformatie voor jongeren. Hier vind je informatie over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp.

Kwikstart

Website met landelijke én lokale overheidsinformatie voor jongeren over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp. Typ je woonplaats in voor lokale informatie.