€50 voor inwoners die in Berkelland zorgen voor een ander

waardering mantelzorgers

Vraag de jaarlijkse mantelzorgwaardering aan bij de gemeente Berkelland

Zorgt u voor een naaste in de gemeente Berkelland? Voor uw langdurig zieke man, partner, buurvrouw of kind die extra begeleiding nodig heeft? Dan bent u mantelzorger en kunt u de jaarlijkse mantelzorgwaardering van 50 euro aanvragen. Dit is het hele jaar mogelijk via de website van de gemeente en met behulp van uw DigiD.

Inzicht in ondersteuningsbehoefte

Naast de jaarlijkse mantelzorgwaardering zijn de medewerkers van Voormekaar Berkelland er voor u om met u mee te denken en advies te geven. Om meer inzicht te krijgen welke druk het mantelzorgen op u legt, wordt u daarom bij de aanvraag van de mantelzorgwaardering 2021 een aantal vragen gesteld. Het kan zijn dat uw antwoorden aanleiding geven dat een medewerker van Voormekaar contact met u opneemt. Samen met u kijken zij dan bijvoorbeeld graag naar mogelijkheden voor een betere balans tussen uw mantelzorgtaken en uw andere activiteiten.

Vragen over mantelzorg?

Neem contact op met Voormekaar

Heeft u als mantelzorger vragen of bent u op zoek naar andere vormen van ondersteuning? Voormekaar is er voor u. Neem gerust contact op met Voormekaar: telefonisch op 0545-250 300 of mail naar info@voormekaar.net.